Thursday, June 26, 2008

Atyaég Atyaég ATYAÉG

Most kaptam kézhez, új, nem használt. Hétfőn rendeltem meg. Három nap alatt ért ide.
10000 HUF (36 Euro) volt az ára. A címe:

A képre kattintva az amazon.de netshopban találod magad, ahol egy dombornyomott kártyával meg is veheted. ÉRDEMES. 304 oldalon Heiko Bellman nagyszerű képeivel. NAGYMÉRETŰ és egy oldal kb egy faj.
Üdv:
s

5 comments:

Anonymous said...

Szia siler! Remekül néz ki ez a könyv, de sajnos a német tudásom nagyon minimális, így nem értenék meg belőle semmit. Angolul nem lehet hozzájutni? Vagy ha ehhez a könyvhöz nem, akkor tudnál valami angol (vagy magyar, de gondolom angolul jobbak vannak) könyvet ajánlani, ami ehhez hasonló?
Egyébként megrendeltem a blogon ajánlott Szinetár-könyvet, ma érkezett meg. Nagyon tetszik, csak attól félek hamar rongyos lesz, annyit fogom forgatni. :D

Szűts Tamás said...

Halihó, nem reklámozásképpen de ennyiért soha az életben nem fogod mégegyszer megvenni. A fele kép a másik feléből meg a latin nevek a legfontosabbak, az előfordulás egyébet meg ki lehet következtetni. A bevezetés résznél vlóban kis hátrány a német nyelv.
Hasonló szintű angol nyelvű könyv NINCS, de Dick Jones "Field Guide"-ja szintén nagyon jó, csak az field guide, vagyis kicsi.
Ha egy szót sem beszélsz németül de valóban érdekelnek a hazai pókok akkor ez ALAPMŰ és jobb mint bármely egyéb nyelvű könyv.

Ottó said...

Mostanában ez a könyv akciósan 65 euro helyett csak 24,90!

Szűts Tamás said...

igen, plussz a postaköltség. Így lesz 36 Euro :D

Énis ezért vettem belőle :D

Ottó said...

Egy németországi ismerős v ott járó ember 0 postaköltség legalábbis nekem így jött 236 forintos euro mellett. Akkor én jól v max jobban jártam ezügyben.