Friday, August 08, 2008

Újra összeállt a Beatles

Helyett…

Újra üzemel a DNFS

Ilyen volt

Photobucket

Ilyen lett:

Vagyis nem egészen, mivel a fórum romjaiból ki lett emelve az adatállomány és egy teljesen új tárhelyen, újabb kiadású fórummotor alá lett beágyazva. Ennek okán maradt – mintegy megszokásból a DNFS elnevezés, holott nem sokminden emlékeztet már az elhíresült fórum korábbi énjére.

Egyenlőre még nincs rajta a „dukkózás” ill. a „műszerek” pontos hangolása is folyamatban van, de a fontosabb funkciók már elvileg működnek.

A moderátor csapat zöme, ha jól láttam szélnek lett eresztve, viszont az adminisztráció gerince maradt a DNFS újkorából.

Változás az is, hogy a korábbiakkal ellentétben szabadjára lesznek engedve az apróhírdetések is. Tehát mindenféle megkötés nélkül bárki szabadon hírdetheti az eladó pókjait.

Jah és a regisztráció sem az a kézzel adagolt fatengelyes változat már, amikor is hol sikerült-hol nem, attól függően, hogy az adminnak," hogyan jött kézre" a dolog...Akinek van kedve próbálja ki…talán a közhiedelemmel ellentétben még a feje sem lesz leharapva, feltéve ha ismeri az udvari protokollt.

http://www.madarpokforum.hu

Kellemes időtöltést!

5 comments:

T-boy said...

Szia Fince! Jó látni hogy ez is helyreáll. Biztosan dolgoztatok vele sokat, de ami igaz az igaz: A régi szerveren már inkább kínzás volt, sem mint élmény az olvasás. Reméljük itt már sokkal simábban megy a dolog. És ismét grat a bloghoz neked is és Silernek is. Nagyon faca!!!
Üdv: T-boy

Fince said...

Szia!

Sunnyogva megvallom, hogy nem az én érdemem az, hogy a technikai okok miatt megszűnő fórum adatállományát sikerült átmenteni. Zoozda és Imme tőlem függetlenül kotyvasztotta a dolgokat. Én csak szemlélője vagyok az eseményeknek, bár időről-időre tájékoztattak a nagyobb történésekről.

Hát igen, amióta a fórumnak nem volt gazdája (Prizz lekoccolt, HD meg tényleg csak jóneveltségből helyezte a fórumot egy baráti cég hóna alá) csak egy romhalmaz volt. A szolgáltatótól függően hol működött-hol nem, közben pedig a regbotok (vagy mik) szanaszéjjel rágták a fórumot...

Zoozda, HD és Imme nélkül (ők vették át sebtiben a gyeplők közé bedobott fórumot Prizztől) a fórum adatállománya már rég elveszett volna. Köszönet nekik!

Zoltán said...

Üdv,
Fince, írtam neked egy e-mailt a Beatlesszel (DNFS) kapcsolatban.

Anonymous said...

Sziasztok! Sajnálom, hogy a jól megszokott fórum megváltozott! Csak azt nem értem, miért kellett mindent megváltoztatni! Nem lett volna elég átemelni az új serverre a dokumentumokat(a régi forumot, úgy ahogy van)?
Meg, hogy újra éledjen a fórum, mihamarabb kellene neki egy új desing! Ez nem csak az én véleményem, gondoltam leírom...
További jó fórumozást!
üdv:mimulus

Szűts Tamás said...

Hali nem mondom egy "skorpioforum" szintű dizájn nem lenne rossz.
Szerintem ott leledzik a problem, hogy a usereket támogató aktív
időt és energiát feccölő időmilliomos gárda most nemvan. Persze mindenki odanéz, jelen van, de senki nem aktívkodik istenigazából. Gyerek/munka van akinek mindakettő van... és ezeknek valahol több haszna van...

Én pl. 4 hete irok egy posztot. 3 hete hozzá sem értem...

Én pontosan tudom, hogy ennél többet most azoktól akiknek a vállán van a fórum nem lehet kérni.
Mondjuk ott is meglehet az ilyen jellegű javaslatot tenni. Persze itt is örülünk neki.