Friday, August 08, 2008

Hozzáférés a zárt témákhoz

Amint azt a korábbiakban is leírtam, nem célom olyanokat terhelni felesleges ismeretekkel, akiket ezek nem érdekelnek. Még véletlenül sem… ezért még a blogbejegyzéseimet is csak ritkán fogom közzé tenni teljes terjedelmükben.

Az érdeklődők elől viszont nem zárom el a blogbejegyzéseket. Ők zárt téma esetén a blogon aktuálisan mindig találnak egy rövid témaismertetőt, és amennyiben érdekesnek találják a bejegyzést, csak az ismertető végén levő “>> a bejegyzés elérhetősége itt<<” feliratra kell klikkelniük. Ez mindig egy közvetlen link, mely az adott bejegyzéshez navigálja a felhasználót. A zárt témák bejegyzései teljes terjedelmükben az újonnan “lábraállított” DNFS madárpókfórum egyik zárt topikjában találhatóak. A bejegyzések eléréséhez szükséges regisztrálni (korábban a fórumon regisztráltaknak természetesen nem kell újból regisztrálniuk) a fórumon, majd írni egy privát üzenetet nekem (Fince). Ezt követően engedélyezem a hozzáférést a zárt topikhoz.

Ez a hozzáférés előreláthatóan csak az olvasást fogja engedélyezni, ezért aki hozzá szeretne szólni az adott témához azt a blogon teheti meg. Ehhez segítségül, minden bejegyzés végén találhattok egy közvetlen linket vissza, a blog adott témájához.

A fórum elérhetősége http://www.madarpokforum.hu/.

A fórumon direktben a Madárpókos “Workshop”/Apropok blog eléréssel találhatóak meg az apropok blog zárt témái.

Végül, de tényleg csak a félreértések elkerülése végett. A hozzáférés megadása nem"pofára" megy. Bárki aki érdeklődik egy-egy téma iránt a fent említett folyamat szerint hozzájuthat a hozzáféréshez.

Üdv.

Fince

No comments: