Tuesday, June 16, 2009

Amikor a hóhert akasztják

Kivételesen nem Nagy Jánosra gondoltam (senem Zana Zoltán filmszerepére…)

Arra gondoltam, amikor engem mint fotóst fotóznak íme néhány kép rólam, kollegáktól (a képkeret uaz a nevek azért feltüntettem):

Általában csak ennyit látnak belőlem a kollegák :D Watch my back :D avagy nézzd a hátam (sorry ez nyelvespojén) Éppen valamelyik fotómat készítem, akik figyelemmel kísérik (balról jobbra: Thomas Pape, Andrea, Niels-Peder, Philip, Jan) Photobucket Az eddigi képeket Priyatida Pimwitchai alias Nong (Nong along a log) készítette. A kovetkezőket pedig Thomas Pape.Photobucket Bevetés előtt, 3afdeling. Érdemes megfigyelni, hogy csak hármunkon nincs gumicsizma, a többiek dánok, vagy már voltak itt. Photobucket Kopaszodom, nem vitás Photobucket Csak tudnám, merre kell menni? :D Érdemes a dzsungelszerkót figyelni. (A 1400 forintos, ÁZSIAcenteres horgászmellény megjárta már Ausztráliát, Dominikát, Tazmániát és még jópárhelyet Európában… ettől persze még a cipőm szarráázott… PhotobucketEl Camino lázban ég az ország... ez itt sajnos El Meno nem camino. Az elmenő Philip. A lápban csak ezeken az ösvényeken (na jó két deszkán) lehetett közlekedni. (kivéve ha van gumicsizmád) Photobucket Természetfotó készítésének térdkíméló módja... A másik kedvencem amikor ülök :D Photobucket Este a főhadiszálláson éppen azt próbálom kideríteni, hogy hogy a túróba kötözték fel ezt az ollót ide... Photobucket Egy teljes vitorlaháló, vitorláspókkal (ez a hálófotó de luxe) Photobucket Tökkeresztespók, nőstény Photobucket Tökkeresztespók, hím

3 comments:

Fince said...

Matulabácsi lelkületű kollegákat simán megiccelheted egy, az eredetileg katonai célokra rendszeresített (mára már szélesebb körben használt) neoprén zoknival.
Itt láthatod hogyan néz ki (hogy ne lógjak nagyon ki, én is megturbóztam a képet némi khmer írással:) ).

Ha a jövőben ilyen terepre mentek, és alkalmazod az általam citált ficsőrt majd nézd meg a kárörvendésre berendezkedett god-year veszkós kollegák arcáról, hogyan hullik le a vigyor. Főleg, mikor bejelented, hogy most meglovagoljátok a passzátszelet és ezen a jó kis terepen lenyomtok egy harmicast...mondjuk kilométerben.

Nem is mondtad, hogy van Thai kollegád (inád).

Amúgy a zöldkeri képek csillagos ötösch! A többit meg majd élőszóban.

Zoltán said...

Hali,

Ezek is nagyon frankó képek, még jobban "irigykedem" miattuk. :D

LMZ

T-boy said...

Sziasztok!

Jó képek, viszont ha nem tévedek akkor felülről a 3. képen egy hölgyemény szerepel. Az arcáról nincs fotód?, :)

Üdv:T