Thursday, March 12, 2009

sort-kom

vagyis Short-comm, rövid közlemény. Február 28án kezdtem újra dolgozni Koppenhágában. Egy szombat délután érkeztem meg (15:01kor) és 17:01kor már szkenningeztem, hogy be tudjunk fejezni időre egy cikket. Most éppen egy 3órás gyakorlatból jöttem vissza ahol a csáprágósokról volt szó, ott asszisztáltam, perpill 2-3 cikket kell leellenőriznem, segítek egy szakdolgozatban, emellett ugye a munkámat is végzem. Ez napi 10-12 órát tesz ki. Persze a nap itt is csak 24 órából áll amiből 7-et alvással, 2 órát evéssel 1 órát tisztálkodás és WC, illetve további 1 órát az ide-oda utazás vesz el. Könnyü kiszámolni mi marad.
Bár számos dolgoról lenne mit irnom (Weblapok: idei, és a jövő évi konferenciahonlap, AZ álskorpiós honlap, az izraeli pokok honlapja, cocodeo HPja aminek kapcsán eldumálgattunk egy kicsit, barlangi pókszabásu ingyencikkek), Uj ingyenkönyvek, Az uj cikk melynek társszerzője vagyok, az arachnidák uj rendszere, chilobrachys cuccok, atypus cuccok általános morfológia stb stb... időm nincs ezeknek a normális kifejtésére nincs. Szarul megírt cuccot pedig nem fogok kirakni. 
Hát ennyit szerettem volna mondani.

3 comments:

Peter said...

Hallo Siler,

Ez a tipusú időbeosztás nekem is "ismerős", azt hiszem másoknak is az a véleménye hogy szivesen várnak amig időd lesz újabb bejegyzések publikálásához.
Amit előzetesen megemlitettél mindenesetre nagyon érdekesnek igérkező cikkeket foglalna magába.:-)
Ü
Peter

Anonymous said...

Üdv!

Sok sikert az időbeosztásodhoz! A barlangi pókszabásúak cikket már nagyon várom!

Koka said...

Hopp,még egy faj amit be kell szereznem :)