Thursday, July 09, 2009

KODATAXONÓMIA – INSTAGIB ISO

Deux et masina: Isten és a gépezet. Isten (akinek nagy az ő állatkertje) nem szereti a magas kerítést. Ez már megszoktam. De azt hogy ennyire félti az evolúció titkait nos, azt nemigen bocsátom meg neki.

Valami van a levegőben. A JEOL JSM-6335F típusú szkenning elektron mikroszkóp (pásztázó elektronmikroszkóp) már lassan két hónapja döglődik. Mivel ez főleg az en munkámat akadályozza ezért csak sejtem hogy munkám során döntő bizonyítékokat szerezhetnék az evolúcióról (bár tudom nem az a szakterületem). Deux meg fidel föntről, és jól megakadályozza. Bár lehet hogy valami földi helytartó szól bele két csuhás is sündörgött itt a múltkor. Igen ez az a gép ahol a labium/labrumos diák nagyja készült.

Hálistennek (aki maga Deux) van még két gép így nagy kiesést nem okoz, csak kellemetlenséget. Akárcsak az hogy vitatkozni kell emberekkel evidens dolgokon. Hétvégén elutazom egy Soren Rafn nevű fickóhoz, hogy serivással és BBQval üssük el az időt. Lehet hogy más is szóba kerül, bár ki tudja mivel lehet egy ilyen fickóval beszélgetni. De hogy az se unatkozzon, aki olvasná hétvégén a blogot, felteszek néhány képet ide. Ezek mind mind Magyarországon is előforduló fajok fotói. Ki ismeri fel a fajokat (elég jellegzetesek, így ezeket lehet kodakolni). #1: Ugrópókfaj

#2: Ugrópókfaj

#3: Ugrópókfaj

#4: Keresztespókfaj

No comments: