Friday, January 13, 2006

Day ugyanaz mint az előző

Well, Lukács evangéliumát látiátuck feleim szümtükkel isa poor (hahaha) és hamou vogymuk. Szárnypróbálgatás ez vala.

Vala biza ezek a századvégi szép rajzok valának régen a kutatóknak fontosbak, mint maga a Biblia. És Simon ekkor még alkotott. (Simon mondja sőt leírta a Histoire-t - erről későbben)

A képeken ugrópókokat lehet látni, persze ezt onnan lehet tuni, hogy az első négy szemből a középső kettő nagyonnagy. És nagyon jól látnak vele. Az araneológia míves mívelésében segít
nekünk ez a picike kicsike könyvecske (na ezt elmesélem - bocsesz, de ezt Hofibácsitol utanoztam le, aki szeretett csapongani:
Szóval - érintettek ne sértődjenek, hanem törjék a kukricát.. - helyszín Jate, valamikor a '90es évek közepe táján... Első Növényszervezettan óra (akkor ezt a tárgyat 4-5 tanár tartotta) az éppen akkor órat ado tanár (nevét takarja a feledés jótékony homálya) inkább hasonlitott egy őrült tudóshoz, mint szakdolgozokat vonzó, dinamikus egyetemi tanarhoz. Sebaj tóbiás gondolta az egyszeri egyetemi hallgato aki ma siler neven blogoskodik, a növényeket ugyis utálom. Szóval szegény med szájentisztnek jutott az a hálátlan feladat, hogy egy általános bevezetőt (generális introdukció - kezdő "todósoknak", csak hogy mindenki értse :P) tartson. Szerencsétlen probalkozott mindennel, de annyira, hogy a végén körülbelül 6 méternyi cca 2,3 mázsa szakkonyvet is bemutatott.
Ekkor zörrentett meg a sajat maga által az asztalra kipakolt ébresztőóra, így hova akarva akaratlan orszag vilag szeme láttára, füle hallatára hogy az aznapi szentecia befejezésre kerülvén a vén aszondja erre - de addig télleg 60ezer szakkonyvet a végén mar angol és német nyelvűt is előhalászott hogy mikre nem jók és hogy aki érdeklődik és szakember szeretne lenni, blabla - és vééégül, ittvan ez a picikekicsike könyvecske - ekkor hangja elhalóvá és fátyolossá vált - akár a közelgő (?? szeptember 16dika volt) karácsonyra szeretteinknek jó ajandék, és előkapott a zsebéből egy búvárzsebkönyv méretű semmit (természetesen ronggya volt olvasva), és körbemutatván, mint Béla a véres kardot rátette ezt a papírcafatot a nagy mázsás és szakemberek számára is olvashatatlan könyvhalmazra... na én mar akkor sejtettem hogy gond lesz az "öreggel" amire persze nem is cáfolt rá... Első vizsgám volt e tantárgy (akkor tudtam meg mi az az UV), es utana is külön dicseretet kaptam ha felismertem a pitypangot...)

Szóval ottan tartottam hogy képrendezésbe segit a google nemisolyan régi 5lete amivel amúgyis szegényes életünket szeretne meg egyszerűbbe tenni.
No ADS (meg NO AIDS), de valoban erdemes ha mást nem egy 10 napos picasa túrát tenni a virtuális térbe...
Ha bazi sok fotod van mar, akkor jossz egy sörrel, vagy mi :) A googletol meg megkapom én a szajremat. http://picasa.google.com/assets/logo.gif egyebkemt a more info helye

Na szal képet igy szurok be nagy erokkel, most megprosza kettő vagy annal többel :) Posted by Picasa

No comments: